<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Tristan ook


Als ik dat kleine bijdehante ding zie kan ik het nog nauwelijks geloven maar hij heeft dezelfde ziekte als zijn grote broer. Als je heel goed kijkt zijn er wel wat aanwijzingen maar voor de volleerde kop-in-het-zand-steker is dat te verwaarlozen. Hij is wat sneller moe dan de meeste kinderen van zijn leeftijd. (mijn moeder hield mijn broer regelmatig thuis van school om bij te slapen) Hij heeft een beetje huppelig loopje (samen met het grootste deel van de familie Rietdijk)

We gaan allebei onze kinderen overleven. Het voelt als een grote grap. Wake me up please.
En alle achteruitgang nog een keer meemaken. Van fiets naar loopfiets naar klaprolstoel naar rolstoel naar electrische rolstoel en driewieler. Van regulier naar rugzak naar speciaal onderwijs. Pffff moet er nog ff niet aan denken.

En dan is er nog het vraagstuk het huis. Dat gaat niet passen met twee rolstoelers. Het past eigenlijk nu al niet. Nu het zomervakantie is staat mijn hele huis vol met hulpmiddelen. Statafel, racerunner, driewieler, rolstoel met plank, gewone rolstoel enzovoort. Als ik naar binnen wil moet ik eerst drie dingen naar buiten halen. 
Iemand goede ideeen?

29 Juli 2013 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60