<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

villa Pardoes


Villa Pardoes, daar vergeet je alles. Dit is de slogan van het geweldige vakantiehuis waar wij afgelopen week verbleven. Het vergeten klopt niet helemaal maar het was weer een heel bijzondere week met mooie herinneringen. De jongens hebben genoten! Iedere dag naar de Efteling, Beekse bergen, spelen in de villa, pannenkoeken en patat, opa en oma op bezoek; mooier kan het niet. Hoogtepunt voor Florijn: rondrijden op de  mini scootmobiel. Voor Tristan: Hij durft in de bobsleebaan! 
Door onze dappere buren werden we wel even met onze neus op de feiten gedrukt. Zij hebben ook twee kinderen met stofwisselingsziekte, maar in een veel verder gevorderd stadium. Slik. Twee prachtige kinderen die hun vermogen om te eten, te spreken en te lopen zijn verloren. Wel mooi om te zien dat ook deze ouders de kracht hebben om door te gaan en zelfs af en toe nog kunnen lachen. Dat geeft hoop.
En dan denk ik maar aan de wijze woorden van Florijn. " ik ben blij dat ik stoffelingsziekte heb daarom mag ik op de scooter rijden!" Als ik zeg dat ik het wel erg vind voor hem dat hij niet kan lopen zegt hij: "Ach mama, dat is nou eenmaal zo" En zo is het ook.

06 Oktober 2014 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60