<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

zomer


Heerlijk huisje bij het strand. Grote groene achtertuin. Spelen met de hond. Badje in de tuin. IJsje eten. Spelletje spelen. Papa natspuiten met de NERF waterpistolen. Samen schaterlachen.
We hebben een huisje op een vakantiepark in julianadorp. De jongens liggen lui op een kleedje in de tuin. Ik smeer Florijn van top tot teen in met zonnebrand. Lekker zucht hij. Hij geniet van de aandacht en het langzamere tempo van het leven hier. Alles is precies goed. Zelfs mijn hart klopt trager. Vanavond barbecueen bij het huisje. Als de jongens in bed liggen koffie drinken met zijn tweeen en misschien een potje badmintonnen. Als we nog energie over hebben.
Want vakantie is ook:
Florijn naar boven sjouwen op de veerpont naar texel; de rolstoelen het duin omhoog duwen en door het zand naar de branding slepen. In en uit bad tillen. Honderdduizend keer MAMA! op een dag. MAMA, ik moet plassen! MAMA, mag ik op de Ipad? MAMA, mijn pen is gevallen!
En, hoe lief ze ook zijn, soms is mama gewoon even toe aan even niks. Vanavond lekker zelf in het bad met een tijdschrift. En morgen weer zo'n dag. Heerlijk! Want hoe druk het soms ook is, we genieten met volle teugen van deze mannetjes.


01 Augustus 2016 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60